Isparta Esnafına Test

Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, olarak daha önce, oda başkanları, genel sekreterler ve çalışanlara ardından berber ve kuaförler ile taksi şoförlerine kontrol amaçlı COVİD 19 testi yaptırıldığı

Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın girişimiyle çeşitli meslek kollarında faaliyet gösteren esnafa, Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri ekiplerince kontrol amaçlı Covid19 PCR testi uygulandı. COVİD 19 tedbirleri kapsamında esnaftan kontrol amaçlı PCR sürüntü testi alınırken testlerin aynı gün içinde sonuçlanacağı bildirildi.

Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, olarak daha önce, oda başkanları, genel sekreterler ve çalışanlara ardından berber ve kuaförler ile taksi şoförlerine kontrol amaçlı COVİD 19 testi yaptırıldığını hatırlatan Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yapılan testlerin sonuçlarının tamamı negatif çıktı. Vatandaşlarımızın sağlığı için esnafımızın duyarlılık göstermesi bizleri memnun etti. Bugün de çeşitli meslek gruplarından esnafımızın yine kontrol amaçlı COVİD 19 PCR testleri Birlik binamızda yapılıyor. Öncelikle verilen bu sağlık hizmetinden dolayı başta Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu olmak üzere Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Nazif Aydın’a teşekkür ederim. Salgına karşı birlik binamızda ve tüm odalarda tedbirlerin almış durumdayız. Hem esnafımızın hem de çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz.

Bakmadan Geçme