İstanbul Esnafı Ne Yapsın? Fiyat artışları İçin 200 yeni denetim memuru

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın katılımıyla, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde Esnaf ve Sanatkar İstişare Toplantısı düzenlendi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, haksız fiyat artışlarının önüne geçmek istediklerini kaydederek, İstanbul için 200 yeni denetim memuru görevlendireceklerini söyledi..esnaf ve sanatkara bugüne kadar yapılan destekleri hatırlatarak, yeni destek paketleri açıklayacaklarının müjdesini verdi. Esnaf ve sanatkarı her alanda geliştirmeye odaklarını vurgulayan Gürcan, esnaf ve sanatkarı yaşatmanın hem ülke ekonomisi açısından hem de kültürümüz için çok önemli olduğunu belirtti. 

ESNAF TALEPLERİNİ AKTARDI

İSTESOB’da gerçekleşen toplantıya Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ile Birlik Başkanı Faik Yılmaz, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Özgür Arzik, İl Ticaret Müdürü İsmail Menteşe ve İSTESOB’a bağlı esnaf odalarının başkanları katıldı.

Esnaf ve sanatkarın sorunlarının ele alındığı toplantıda, Bakan Yardımcısı Gürcan’a çözüm önerileri de aktarıldı.Toplantıda söz alan oda başkanları, kredi imkanlarının esnaf ve sanatkar için genişletilmesini talep etti. Kayıt dışı ekonomi ve kayıt dışı taşımacılık nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları aktaran esnaf temsilcileri, denetimleri arttırılmasını istedi.

Bakmadan Geçme