Kahveci Esnafını Sokağa İndirmeyin

Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven 'Kahveci esnafı ve eğlence sektörü getirilen kredilerden yararlanamıyor. Bunlar neden göz önünde bulundurulmuyor ? Neden bizlerin görüşleri alınmıyor? Bir türlü anlam veremiyorum' diye konuştu.  

Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, dört gözle destek paketi beklediklerini, ancak açıklanan desteklerden küçük esnafın faydalanmadığını belirtti. Güven "Yeter artık.Yazıktır, günahtır. Bıçak Kemiğe Dayandı.Bizi sokağa indirmeyin" dedi.

"Mübarek Ramazan ayı bu kahveci esnafı eğlence sektörü ne yiyecek ve içecek ? " diye soran İsa Güven,  "Açıklanan destek paketinde 1000 TL gelir desteği 750 lira ve 500 lira kira desteği bir ay deha uzatılmıştır KOSGEB destekli 75TL 3 yıl ödemesiz Kahveci esnafı ve eğlence sektörü bu şartlardan yararlanamıyo.r Bunlar neden göz önünde bulundurulmuyor? Neden bizlerin görüşleri alınmıyor ? Bir türlü anlam veremiyorum. Kahveci esnafına ve eğlence sektörüne acil tarafından hibe kredisi verilmesi şart. 50 -75 bin TL hibe verilmesi şarttır." diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme