• Haberler
  • Yaşam
  • Kargonuzu Müdür beyin getirdiğini fark ettiniz mi ?

Kargonuzu Müdür beyin getirdiğini fark ettiniz mi ?

Sürat Kargo'dan Büyük Atılım: Yüzde 100 Türk Sermayeli Dev Liderliğe Koşuyor! Türkiye'nin yüzde 100 Türk sermayeli en büyük kargo şirketi olan Sürat Kargo, yüzde 10.15 pazar payı ile sektörün zirvesinde yer alıyor. Genel Müdür Cem Oğuz'un yenilikçi liderliği, şirketi başarıdan başarıya taşıyor.

Cem Oğuz’un devrim niteliğindeki uygulamasıyla her müdür, çağrı merkezinde çalışıyor ve kuryelik yapıyor. Bu radikal adımın amacı, müşteriye hizmet edenlerin neler yaşadığını birebir deneyimlemek ve hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak. Oğuz, “Biz emanetçiyiz. Son noktaya kadar işimizi takip etmemiz gerekir” diyerek, müşteri memnuniyetine verdikleri önemi vurguluyor.

E-Ticaretle Büyüyen Dev: 1.3 Milyar Koli!

2015’ten itibaren e-ticaret odaklı büyüme stratejisiyle dikkat çeken Sürat Kargo, 2023 yılında 1.3 milyar adet posta kolisi taşıdı. Sektördeki yüzde 19’luk büyümeye öncülük eden şirket, Türkiye’de e-ticaretin toplam ticaret içindeki payını yüzde 20’lere çıkardı.

500 Milyon TL’lik Dijital Devrim!

2023’te dijitalleşmeye 500 milyon TL yatırım yapan Sürat Kargo, 800’den fazla şube, 16 bölge müdürlüğü, 25 aktarma merkezi ve 5 bin araçlık filosuyla hizmet veriyor. Elektrikli araç sayısını artırmayı hedefleyen şirket, elektrikli scooter kiralama ve e-şarj şirketi BinBin ile iş birliği yaptı.

Sürdürülebilirlik ve Kadın Gücüyle Fark Yaratıyor

Sürat Kargo, 2023’te hayata geçirdiği sıfır atık projesi ile ulusal kargo firmaları arasında bu sertifikayı alan ilk firma oldu. Kadın istihdamına büyük önem veren şirket, çalışanlarının yüzde 70’ini kadınlardan oluşturuyor ve sektörde tek kadın CTO’ya sahip.

Sürat Kargo’dan Spora Tam Destek: A Milli Takımların Sponsoru

EURO 2024 öncesinde Erkek A Milli Futbol Takımı’nın üç yıllık resmi sponsorluğunu üstlenen Sürat Kargo, Kadın A Milli Futbol Takımı’nın da ana sponsoru oldu. Cem Oğuz, “Hızımızı kadın futboluna taşıyarak gelecek nesillere ilham vermeyi hedefliyoruz” diyerek, spora verdikleri desteği vurguluyor.

ekenomim.com yazarı Didem Eryar Ünlü'nün köşesine taşıdığı Sürat Kargo, müşteri odaklı vizyonu ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Gözler şimdi Sürat Kargo’nun atacağı yeni adımlarda!

Bakmadan Geçme