Kuaförlerden Özel Çocuklara Eğitim

Ankara Artistik Kuaförler Derneği zihinsel engelli ve down sendromlu özel çocuklara kuaförlük mesleğini tanıtmak için örnek teşkil eden bir aktivite gerçekleştirdi.

Özel Uzman Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Ankara Artistik Kuaförler Derneği birlikte bir projeye imza atarak kuaförlük mesleğini tanıtmak için zihinsel engelli ve down sendromlu özel çocuklara mesleği tanıttı.

Derneğin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara göre:

"Özel Uzman Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ailesine çok teşekkür ederek, Ankara artistik kuaförler derneği olarak birlikte hareket ederek, bu sıkıntılı süreçte neler mi yapıyoruz. Bizler bilgi paylaşıyoruz. Kimlere mi tabi ki de değerlilerimize, (özel çocuklarımıza zihinsel engelli ve down sendromu.) Ne mi yapıyoruz, bizler özel çocuklarımıza bir ilk de bizden sosyal sorumluluk projemiz, zor süreçte geçsek de (pandemi) onları yalnız bırakmayarak mesleğimizin en güzel yönlerini uygulamalı göstererek, bunu eğlenceli ve oyun haline getirerek farkındalık yaratmaları için onlarla birlikte olup el becerilerini öne çıkarıyor ,birlikte güzel vakit geçiriyor ,o anki mutluluklarına şahit olmanın mutluluğunu yaşıyoruz .çocuklarımız yüksek sesle bizlerde varız diyorlar biz de dernek olarak bilgi ve motivasyonumuzu bu yönde kullanmanın gururunu yaşıyoruz bilgi paylaştıkça güzel ( kime verdiğin daha da önemli). Türkiye'nin dört bir tarafında üyesi olan tek ve en özel derneği olmanın gururu yaşıyoruz." Açıklamasında bulunuldu.
 

Bakmadan Geçme