Külünk: Esnafa En Büyük Can Suyu Dükkanların Açılması

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, esnaf ve sanatkarın 17 Mayıs'tan sonra kapanma sözünü duymak istemediklerini belirtirken 'pandemi provakatörlüğü yapıldığını' söyledi. Medya organlarından 'esnafın sinir uçlarıyla oynamayın' diyen Külünk

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Külünk: Esnafa En Büyük Can Suyu Dükkanların Açılması

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, "sokak 17 Mayıs'tan sonra kapatmak kelimesini duymak istemiyor. Yaz aylarını çok diri ve dinamak sürec yaxşamak istiyorlar.Çalışmak istiyorlar." dedi. Külünk'e göre esnaf ve sanatkara en büyük can suyu " dükkanların tamamıyla açılması..."

BBN Türk ekranlarında Fehmi Çalmuk’un sunduğu Politik Adam programına konuk olan  Metin Külünk, "İnsanımızn canı yanıyor. Kapatmanın ne demek olduğunu empati yaparak iyi düşünmük mecburiyetindeyiz. Esnafımızın feryatlarını, haklı itirazlarını itirazlarını, bunun yanızıra feraset ve basiret ile süreci yöntemisine ziyadesiyle saygı duyuyorum." diye konuştu.

"dijital  değişim ile yeni bir esnaflık modeli çıktı" diyen Külünk "düğün solanı, güzellik salonları kapı, kahveler kapalı... Bilim kurulunun güncellenmesi gerekiyor. Bilim Kurulu olaya sağlık güvenliği persfektifinden bakıyor. Hükümeti doğrudan  kendi verdiği kararlar sınırları iiçinde hareket etmeye zorluyorlar." dedi. 

"Çelişkileri sorguluyor...Pandemi provakatörlüğü yapmak istiyorlar. Demokrasi dışı yöntermlerle Hükümeti değiştirmenin aracı yapmak istiyorlar." şeklinde değerlendirmede bulunan Külünk, pandemi döneminin 15 Temmuz'u tamamlama arzusuyla algı yönetimiye yöneltiğini şöyle dile getirdi. 

“Ekranlara çıkan tıp dünyasına sesleniyorum, sokağın sinir uçlarıyla oynamaktan vazgeçin. Medyaya sesleniyorum, ekranlarınızda vatandaşımızın, iş dünyamızın sinir uçlarıyla adanmış profilleri ekranlarına çıkarmayın. Bu profillerin sürekli, telaş, panik, korku üreten senaryolarını artık milletimizle buluşturmayın. Bir hastalık süreciyle karşı karşıyayız. İnsanlar hastanelerde yatıyorlar. Bir kısım insanımız hayatını değiştiriyor, ahirete göç ediyor. Hastanelerimiz, sağlık dünyamız müthiş bir imtihan veriyor. Toplumda virüsün yayılma tartışması üzerinden bir tedirginlik söz konusuyken, hayatımızda görmediğimiz insanlar her akşam ekran ekran dolaşıp korku salıyorlar. ”  

Külünk, vatandaşlara korku saldığını iddia ettiği kişilerin hepsinin aynı memleketli olduğuna dikkat çekti.

"15 Temmuz'u tamamlama peşindeler"
 “15 Temmuz akşamı silahlı işgalle Türkiye’yi iç savaşa sokmak isteyenler, Erdoğansız Türkiye hedefleyenler, şimdi pandemi provokatörlüğü yapıyorlar. Buna da bir takım bilim adamları, bilimsel taraflarına saygı duyarak, bilerek ya da bilmeyerek dahil oluyorlar. Pandemi provokatörlüğü üzerinden 15 Temmuz kalkışmasını tamamlayabilmek için bu süreci algı yönetimiyle tamamlama peşindeler” 

"Cumhurbaşkanı Adaylığını Atlantik ötesinin belirlediğini ilan edecekler"

Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Peki ben soruyorum. Ana muhalefet partisi ve bileşenleri diyebiliyor mu Cumhurbaşkanı adayımız şudur diye, diyemezler. Çünkü ana muhalefet partisi ve bileşenleri adayını Ankara’da belirleyemeyecekler. Atlantik ötesinde belirlenmiş bir adayı ilan edecekler. Adayların belirlendiği yerler asla partilerin genel merkez binaları olmayacak. Partilerin genel merkez binaları sadece, Atlantik ötesinde Erdoğansız Türkiye hayali peşinde koşan ve Türkiye’yi İkinci Dünya Savaşı sürecinde olduğu gibi zapturapt altına almak isteyen, yeniden tek parti, şeflik dönemi hayali peşinde koşan adres belirleyecektir. Bizim adayımız belli Recep Tayyip Erdoğan.

Bakmadan Geçme