Medya Eğitimleri Başlıyor ..

Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'ne bağlı Ahi Enstitüsü esnaf ve sanatkar odalarına yönelik ücretsiz medya ve iletişim eğitiminin başlatılacağı tarihler açıklandı.

"Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’ne bağlı Ahi Enstitüsü ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle gerçekleştirilen “ANADOLU’NUN AHİSİSİYİZ, DÖRT BİR KOLDAN TÜRKİYE’YİZ” Projesi kapsamında gerçekleştirilecek dersler katılımcılar tarafından  büyük ilgi gördü.

20 kişi ile sınırlı olan eğitimlere çok fazla  katılımcının başvurmasının ardından  medya ve iletişim eğitimi için yeni kontenjanlar açılması kararı alındı.

10.08.2021 tarihinde başlayacak Medya Ve İletişim Eğitim Derslerine ;

Etkili İletişim Teknikleri, Söz söyleme Ve Hitabet dersleri kişisel gelişim uzmanı Adem Karafilik ,  Haber  Yazımı Gazeteci-Yazar Cengiz Güven ,  Fotoğraf Çekimi  Foto Muhabiri Seyit Ali Ünal , GÖRÜNTÜ ÇEKİMİ Senarist-Yönetmen İbrahim Demirkan , Sosyal Medya Kullanımı alanında uzman  Murat Çoban tarafından  verilecek eğitimler Zoom üzerinden yapılacaktır.

Ücretsiz medya ve iletişim eğitimi dersi katılımcıları 56 saat eğitimlerini tamamlamasının ardından sertifika kazanmaya hak kazanacaklar.

 Medya ve iletişim eğitimi hakkında bilgi edinmek için ;

www.ahienstitusu.org  sitesinden veya 

[email protected] eposta ile göndermeleri gerekmektedir.

İletişim No: 0312 472 85 58

 

 

Bakmadan Geçme