Mehmet Yiğiner Didik Didik Etti

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner, işe sıkı başladı.Federasyona bağlı olarak hizmet veren Kırşehir Kırıkkale Akaryakıt ve Dinlenme Tesislerini ziyaret ederek restaurantltar markete, sosyal tesislerden lavabolara kadar her yeri didik didik teftiş etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na bağlı olarak hizmet veren Kırşehir, KırşehirAkaryakıt ve Dinlenme Tesisilerini TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner teftiş etti.

Ziyaretinde otel, restoran, akaryakıt istasyonu, toplantı salonu, market ve mescit gibi dinlenme, hizmet, ibadet, etkinlik ve temel ihtiyaçların karşılandığı alanları tek tek gezerek, sunulan hizmetleri ve satılan ürünleri detaylı bir şekilde inceleyen Mehmet Yiğiner teftişle ilgili sosyal medyadan şu görüşleri paylaştı:

"Tesislerimize gerçekleştirmiş olduğumuz bu rutin ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek; gözlemlerimiz, incelemelerimiz ve aldığımız geri bildirimler doğrultusunda başlattığımız yenileme ve modernizasyon çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. Tesislerimiz her zaman çağın gerekliliklerine ve ihtiyaçlarına uygun olacaktır."

Mehmet Yiğiner Didik Didik Etti

Kırıkkale Akaryakıt ve Dinlenme Tesisini ziyarette  Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Olpak, Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Petrol Ofisi Orta Anadolu Bölge Müdürü Zilan Güney, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Vekili Cevdet Kavlak ve TŞOF A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Yeşilkayeşlik etti.

 

Mehmet Yiğiner Didik Didik Etti

 

Bakmadan Geçme