Muğla Esnaf Sanatkar Odaları Toplandı

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı 36 meslek kuruluşu oda başkanlarının katılımıyla, 2024 yılı Olağan Başkanlar Kurulu Toplantısı 4 Ekim 2024 Cuma günü Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda, esnaf ve sanatkarların yanı sıra araç sahibi şoför esnafların ve oda başkanlarının sorunları ve talepleri karşılıklı olarak değerlendirildi. Katılımcı kurum müdürleri, ilgili kanun ve mevzuat hakkında bilgi verirken, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sıkıntılar masaya yatırıldı. Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, toplantıya katılan tüm kurum müdürlerine ve 36 meslek kuruluşu oda başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşu Kanunu'na göre yılda en az bir kez düzenlenmesi zorunlu olan toplantıya; Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Başkan Vekili Hüsamettin Karaşahin, Muğla Ticaret İl Müdürü Gülşah Savtekin, Muğla Defterdarı İlhan Akçay, Muğla Vergi Dairesi Müdürü Sadettin Coşkun, Gelir Uzmanı Serkan Mutlu, Muğla Çalışma ve İşkur İl Müdürü Zahide Altınok ve ilgili kurum personelleri katılım sağladı.

Toplantı, esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümüne yönelik görüş alışverişleri ile sona erdi.

Bakmadan Geçme