Muhalefet Liderleri Ahilik Haftasını Unuttu

Esnaf ve Sanatkarın sorunları konusunda mangalda kül bırakmayan muhalefet partileri Kırşehir'de düzenlenen 37. Ahilik Haftası kapanış toplantısına katılmadı. Protokol fotoğrafında muhalefeti göremedik. Bir de siz bakın...

Kırşehir Cacabey Meydanı’nda düzenlenen 37. Ahilik Haftası kapanış töreni.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESKOMB Genel Başkanı  Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Valisi  Murat Sefa Demiryürek, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf da  bir eksiklik var. Muhalefet partilerinden kimse yok...

Muhalefet partilerinden hiçbir temsilci Ahilik Haftası kutlamalarına iştirak etmedi ve kürsüde konuşma yapmadı. Törene sadece AK Parti ve MHP temsilcilerinin katılması, muhalefetin esnaf ve sanatkarlara yönelik ilgisinin zayıf kaldığı yorumlarına yol açtı.

Ahilik Haftası gibi esnaf ve sanatkârlar için büyük önem taşıyan bir etkinliğe muhalefetin uzak durması, kutlamalar sırasında gözle görülür bir eksiklik olarak öne çıktı.

Bakmadan Geçme