• Haberler
  • Ticaret
  • Muş Esnafının Efsane İsmi Orhan Demirtürkoğlu'nu Ziyaret Ettik

Muş Esnafının Efsane İsmi Orhan Demirtürkoğlu'nu Ziyaret Ettik

Genel Yayın Yönetmenimiz Fehmi Çalmuk, Muş esnafının efsane ismi Muş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Başkanı Başkanı Orhan Demirtürkoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Muş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Başkanı  Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, esnafhabertv.com'un okuyucularının yakından tanıdığı bir isim. Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Ahi Ensitütüsü'nün düzenlediği çevrimiçi toplantılarda esnaf ve sanatkmarların krediye ulaşma konusundaki yaklaşımları, sorunlar ve tespiti noktasında yaptığı yapıcı ve kuşatıcı açıklamalar ile tanınıyor.

Genel Yayın Yönetmenimiz Fehmi  Çalmuk Muş Alparslan Üniversitesi'nde Ekonomi Muhabirlerlei Derneği'nin düzenlediği seminere konuşması olarak katıldı. Seminerden sonra  Muş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Başkanı Başkanı Orhan Demirtürkoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette yalnızca Muş'un değil çevre illerdeki en büyük özel hastane olma özelliğini taşıyan Özel Şifa Hastanesi'nin sahibi iş adamı Alparslan Özmen'de hazır bulundu.

Muş Alparslan Üniversitesi'nin Muş ekonomiesine, ticari hayatına katkı sağlaması gerektiğini bu yönde iş birliği yapılmasını belirten Demirtürkoğlu, esnaf kredileri konusunda hükümetten de yeni beklentiler içinde olduklarını söyledi.

Görüşme sonrasında Demirtürkoğlu , genel yayın yönetmenimiz Fehmi Çalmuk'a üzerinde  kooperatif amblemi bulunan fincan takımı hediye etti.

Bakmadan Geçme