Oto Sanatkarları Esnafı Kazandı

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası 40.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen kurulda mevcut başkan Mustafa Arslanoğlu tekrar başkanlığa seçildi.

Ankara Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Oto Sanatkarları Esnaf Odası 40.Olağan Genel Kurulu, yüksek katılımla gerçekleşti. Genel kurulda başkanlık için Mustafa Arslanoğlu, Tayyar Öngen ve Mustafa Er yarıştı.

Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Oto Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu'nun selamla konuşmasıyla başladı. Kısa bir konuşma yapan Arslanoğlu, Mesleki Eğitim Merkezleri ile istişare içinde çalışacaklarını söyleyerek, "Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına esnaf gezileri olacak. Esnaflarımızın sorunları adına çalışmalarıma devam edeceğim." dedi.

450 delegeye sahip Oto Sanatkarları Esnaf Odası başkanlık seçiminde mevcut Başkan Mustafa Arslanoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Seçim konuşmalarının ardından başkanlık için yarışan adaylar delegelerin olduğu salonu el ele selamladılar. Aynı zamanda yakın arkadaş olduklarını söyleyen adaylar birlik beraberlik mesajı verdiler.

Bakmadan Geçme