Özel halk otobüsleri işbaşı yapıyor

TÖHOB Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Kurtuluş Kara 'UKOME nin en kısa sürede toplanarak , güncel biniş fiyatlarının en kısa sürede yayınlanmasını temenni ederek, ara verdiğimiz seferlere başlamış bulunmaktayız' ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamalarının ardından özel halk otobüsü esnafı durumu olumlu karşılayarak yarın itibariyle tekrardan iş başı yapacaklarını duyurdu. 

Özel Halk Otobüsü Esnaf Odası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "  Esnaflarımızın geçim kaynağı otobüslerinin çalışabilmesi için gerekli destekleri veren ABB Başkanımız Sn Mansur Yavaş ve süreci bizzat takip eden İYİ Parti Grup Başkanımız Sn Adnan Beker'e teşekkür ederiz. Araçlarımız çalışmaya başlamıştır. Aksaklık için özür dileriz." denildi.

"Ara verdiğimiz seferlere başlamış bulunmaktayız"

TÖHOB Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği  Genel Başkanı  Kurtuluş Kara da görüşmelerin ardından bir açıklama yaparken "Bugün yaptığımız görüşmeler sonrasında , gerek biniş ücretleri gerekse ücretsiz olarak hizmet verdiğimiz yolcu biletleri için UKOME gündemine getirilmek üzere ücretler , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş tarafından açıklanmıştır. Kısa sürede UKOME gündemine konunun getirilmesi için yoğun çaba sarf eden ABB Başkanımız sayın Mansur Yavaş ve Bürokratlarımıza teşekkür ederiz. UKOME nin en kısa sürede toplanarak , güncel biniş fiyatlarının en kısa sürede yayınlanmasını temenni ederek, ara verdiğimiz seferlere başlamış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme