SGK Yozgat İl Müdürlüğü'nden İstihdam Desteği

Yozgat'ta 932 kişi ile en çok sigortalı işçi çalıştıran Kayseri Şeker'e istihdama katkısından dolayı SGK Yozgat İl Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

SGK Yozgat İl Müdürü Bilal Keskin ve Yozgat İlçe Müdürü Sezai Turhal, Kayseri Şeker’in Boğazlıyan Fabrikası Genel Müdürü İsmail Gedik’e,

Kayseri Şeker’in istihdama olan katkısı nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Genel Müdür Yardımcıları Kazım Duygulu, Sırrı Doğanlı, İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Apaydın, Kayseri Şeker İşletme Koordinatörü Ümit Almak ve Boğazlıyan Ziraat Koordinatörü Mesut Karabulut’un da bulunduğu ziyarette, SGK Yozgat İl Müdürü Bilal Keskin, 50 ve üzeri çalışan bulunduran şirketler için hazırladıkları plaketin en anlamlısını Kayseri Şeker’e verdiklerini belirterek, Kayseri Şeker’in Yozgat’ta 932 kişi ile en çok sigortalı işçi çalıştıran ve istihdama en büyük katkıyı sağlayan şirket olma özelliğini taşıdığını söyledi.

Genel Müdür İsmail Gedik ise, “Başkanımız Hüseyin Akay adına teslim aldığımız bu teşekkür plaketine Kayseri Şeker ailesi olarak layık olmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Fabrikalarımız, dün olduğu gibi bugün de istihdama en büyük katkıyı sağlamaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme