• Haberler
  • Eğitim
  • Sivas'ta Esnaf Çocuklarına Eğitimde Yüzde 50 İndirim

Sivas'ta Esnaf Çocuklarına Eğitimde Yüzde 50 İndirim

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ile Sekiz Oniki Kurs Merkezi arasında, esnaf çocuklarına yüzde 50 indirim sağlayacak bir protokol imzalandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde gerçekleşen protokol törenine SESOB Başkanı Hakan Demirgil ve Kurs Merkezi Müdürü Canan Akbulut katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Canan Akbulut, Sekiz Oniki Kurs Merkezi'nin yenilikleri yakından takip eden, kaliteli öğretmen kadrosu ve kurumsal tecrübeleriyle Sivas’ta eğitim hizmeti sunduğunu belirtti. Akbulut, "En büyük yatırımı eğitime yaptık. LGSTYT, YKS kurslarımızla hizmet veriyoruz. Eğitime devam eden ve mezun olan öğrencilerimize özel dersler, meslek yönlendirme, motivasyon seminerleri, soru çözüm takipleri ve başarı grafiği takibi gibi hizmetler sunmaktayız. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile imzaladığımız bu protokol sayesinde esnaf çocuklarımızın da indirimli olarak eğitimlerimizden faydalanmasını istiyoruz. Bu işbirliği için SESOB Başkanı Hakan Demirgil’e teşekkür ediyorum" dedi.

SESOB Başkanı Hakan Demirgil ise protokolün esnaflar açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Esnaflarımız, kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışıyor. Esnaf çocuklarımızın kaliteli eğitim alabilmesi için bu tür işbirliklerine çok önem veriyoruz. Sekiz Oniki Kurs Merkezi ile yaptığımız bu anlaşma ile esnaf çocuklarına yüzde 50 indirim sağladık. Bu protokolün esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından, SESOB Başkanı Hakan Demirgil ile Sekiz Oniki Kurs Merkezi Müdürü Canan Akbulut, esnaf çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim protokolünü imzaladı.

Bakmadan Geçme