Tartı, ayar, ölçü aletleri eğitimi 15 Ocak'ta

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), bağlı oda başkanlıklarına 'Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü Ve Ayar İşlemleri' konulu genelge gönderdi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), bağlı oda başkanlıklarına “Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü Ve Ayar İşlemleri” konulu genelge gönderdi.

Genelgede, Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliğinin 4'üncü maddesine göre düzenlenecek idari eğitim, 15 Ocak 2021 Cuma günü internet üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve Genel Sekreter Ömer Demir’in imzasını taşıyan genelge şöyle:

328755 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliğinin 4'üncü maddesine göre düzenlenecek idari eğitim, 15 Ocak 2021 Cuma günü internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Eğitime ilişkin duyuru metni ve örnek başvuru ekran görüntüsü yazımız ekinde olup, belirtilen tarihten sonra veya eksik/yanlış bilgiler ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruların 13 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 23:59'a kadar duyuru metninde belirtildiği şekilde yapılması gerekir denilmektedir.

Bilgilerinizi ve odanız vasıtasıyla ilgili esnaf ve sanatkârlarınıza duyurulması hususunda gereğini rica ederiz.”

Bakmadan Geçme