Terziler Federasyonu Mardin'de

Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Sefa Şen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mardin'i ziyaret ederek, ilin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetti. Ziyaret sırasında bölge halkıyla sohbet etme fırsatı bulan Şen, şehrin esnafıyla da yakından ilgilendi.

Esnafın Ekonomik ve Sosyal Durumu Masaya Yatırıldı

Mardin Birliği’ni ziyaret eden Federasyon Başkanı Mehmet Sefa Şen, esnaf ve sanatkarların ülke genelinde yaşadığı ekonomik ve sosyal sıkıntıları değerlendirdi. Şen, yaşanan sorunların Türkiye genelinde ortak olduğunu vurgulayarak, bu sıkıntıların gerekli mercilere iletilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Memnuniyetlerini Dile Getirdiler

Ziyaretin sonunda, Başkan Şen ve yönetim kurulu üyeleri Mardin’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için teşekkür eden heyet, Mardin esnafına ve halkına başarı dileklerinde bulundu.

Teşekkür Mesajı

Federasyon Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, esnaf ve sanatkarlarımız adına bu önemli temasların devamını dileriz.

Terziler Federasyonu Mardin'de

Bakmadan Geçme