TESKOMB'a Ziyaretçi Akını

TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül Türkiye'nin her yerinden esnaf ve sanatkarlar odaları ile kooperatif başkanlarını kabul etmeye devam ediyor.

Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği  (TESKOMB) esnaf ve sanakarlara yönelik kredilerin  altı ay ertelenme kararından sonra yoğun ziyaretçi trafiğine sahne oluyor.

TESKOMB Genel Başkanı  Abdulkadir Akgül'ü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında 6 bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, 6. Bölge Birliği Başkanvekilleri, Kahveciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu ve Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi  ziyaret etti.

Ziyarette esnaf ve sanatkarlarımızın talepleri hakkında genel değerlendirmelerde bulunarak, plasman ve kooperatiflerimizin durumu hakkında görüşme gerçekleştirildi. 

 

Öte yandan TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'ün Adana'dan da ziyaretçileri vardı. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger Başkanvekilli Ünsal Perçin, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bulat, Denetim Kurulu Başkanı Kenan Çakmak, Mahrukatçılar Odası Başkanı Cengiz Kozanoğlu ve Genel Sekreter Hatice Yıldız Akgül'ü ziyaret ettiler. 

TESKOMB'a Ziyaretçi Akını

Bakmadan Geçme