TESKOMB'un Koca Çınarı Hünü Toprağa Verildi

Hünü'nün cenazesi, öğle namazını müteakip Urla Çeşmealtı Güvendik Mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) İzmir Birlik Başkanı Salahaddin Hünü (76), gözyaşları içinde toprağa verildi.

Koronavirüs tedavisi için olduğu için cenazeye  katılmak isteyen TESKOMB Başkanı Abdülkadir Akgül'e  doktorlar izin vermedi. Cenazeye TESKOMB adına Başkanvekili Mustafa Alan katıldı. 

Hünü’nün cenazesi, öğle namazını müteakip Urla Çeşmealtı Güvendik Mezarlığına  defnedildi.

Törende Covid-19 önlemlerine dikkat edilirken, AK Parti İzmir Millet Vekili M. Atilla Kaya, İYİ Parti İzmir Millet Vekili Musavat Dervişoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ve Hünü’nün yakınları katıld

Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalan 76 yaşındaki TESKOMB İzmir Birlik Başkanı Salahaddin Hünü, fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir tedavi altında olan Hünü, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Ölümüyle esnaf teşkilatını yasa boğan Salahaddin Hünü, 29 yıldır TESKOMB İzmir Birlik Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Bakmadan Geçme