Trabzon Esnafına Kötü Haber

Ustaoğlu, 'Vaka durumunda artış trendi devam ederse, üzülerek ifade etmek istiyorum ki Trabzon maalesef kademeli yasakların kalkması hususunda en geç karar verilebilecek illerden birisi olabilir. Buradan tekrar vatandaşlarımıza uyarılarımızı yapıyoruz. Allah rızası için bu konuda vatandaşımız kurallara uysunlar ' dedi. 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,, il bazlı vaka artışında Trabzon'un birinci sırada yer aldığını belirterek, bölge olarak bakıldığında da özellikle Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki illerin ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Ustaoğlu, "Vaka durumunda artış trendi devam ederse, üzülerek ifade etmek istiyorum ki Trabzon maalesef kademeli yasakların kalkması hususunda en geç karar verilebilecek illerden birisi olabilir. Buradan tekrar vatandaşlarımıza uyarılarımızı yapıyoruz. Allah rızası için bu konuda vatandaşımız kurallara uysunlar " dedi. 

"Yoksa ben her gün sokaktayım. Minibüslerde, dolmuşlarda yolculuk yapanlar, herkes maskesini takıyor. Zaten yapılan çalışmalarda yüzde 95 oranında maskenizi takıyorsanız sizi koruduğu belirlendi." diyen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Trabzon'da vakaların artmasının diğer bir nedeninin de cenazelere katılımın olduğunu   cenazelere katılımı 30 kişiyle sınırlandırma kararı aldıklarını kaydetti. 

 

Bakmadan Geçme