TŞOF'dan Bir Müjdeli Haber Daha

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TŞOF 'u ziyaretti kamyon ve tırlara sonradan takılan klimalarla ilgili sorun çözüldü. Genel Başkan Mehmet Yiğiner 'sorun çözüldü' müjdesini verdi. Artık muayene istasyonları bu tür araçları hafif kusurlu sayarak onay verecek.

Şoför esnafının TÜV muayene istasyonlarında bir kabusu daha sona erdi. Kamyon ve tırlara sonradan takılan klimalarla ilgili muayene istasyonlarında yaşanan sıkıntılar  artık son buldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TŞOF 'u ziyaret etti kamyon ve tırlara sonradan takılan klimalarla ilgili sorun çözüldü.  Genel Başkan Mehmet Yiğiner "sorun çözüldü" müjdesini verdi. Artık  muayene istasyonları  bu tür araçları hafif kusurlu sayarak onay verecek.

Başkan Yiğiner yaptığı açıklamada "Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu sorun çözülmüştür. Muayeneden geçemeyen araçlarımız randevu alarak hafif kusurlu olarak muayenelerini yaptırabilecektir. Önümüzdeki sene herhangi bir aksilik yaşamamak için özellikle sonradan takılan klimaların TSE belgesi olmasına ve ev tipi klima olmamasına önemle dikkat etmemiz gerekmektedir."

 

Bakmadan Geçme