• Haberler
  • Ticaret
  • TŞOF ve ANKESOB Heyetinden Polatlı Pazarcılar Odası'na Ziyaret

TŞOF ve ANKESOB Heyetinden Polatlı Pazarcılar Odası'na Ziyaret

 Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, Polatlı Belediyesi ile Polatlı dışından gelen yabancı satıcılar nedeniyle yaşanan gerginliğin ardından TŞOF ve ANKESOB heyetini ağırladı.

Ziyarete Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Hüseyin Ar, Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan, Polatlı Bakkallar Odası Başkanı Davut Yaşar ve Elmadağ Şoförler Odası Başkanı Polat Bastak katıldı.

TŞOF ve ANKESOB Heyetinden Polatlı Pazarcılar Odası'na Ziyaret

Polatlı Pazarcılar Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda, esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Özellikle Polatlı pazarcılarının yaşadığı sıkıntılar ve çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner ve ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, toplantının verimli geçtiğini belirterek, "Esnafımızın her zaman yanındayız ve onların haklarını savunmaya devam edeceğiz," dedi.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Heyetimize göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Esnafımızın sorunlarını çözmek için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Toplantı, karşılıklı teşekkür ve iyi dileklerle sona erdi.

TŞOF ve ANKESOB Heyetinden Polatlı Pazarcılar Odası'na Ziyaret

Bakmadan Geçme