Yavaş'a Büyük Suçlama

Karaca,Yavaş'a 'Bizim üzerimizden kimsenin çıkar sağlamasına müsaade etmem' dedi.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilginç bir suçlama getirdi. Karaca,Yavaş'a "Bizim üzerimizden kimsenin çıkar sağlamasına müsaade etmem" dedi.

www.esnafhabertv.com'a özel röportaj veren Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile geçen yıl başlayan tartışmalara şu şekilde değindi:

 "O zaman Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun istifasına kadar bir açıklaması olmuştu. Sayın Soylu, hafta sonu yasağını cuma günü saat ondan sonra duyurmuştu. Bu yasağa pazarcı esnafı, hâl esnafı hazırlıksız yakalandı. Üstelik yaz ayıydı ve bilirsiniz meyvelerin yaz aylarında dayanma süreleri daha kısadır. Hafta sonu kapalı olunca haliyle bu meyvelerin pek çoğu çürüdü. Mansur Bey’de bütün bunları toplayarak esnafa yardım ettiğini söylemişti. Ben bunu o zaman yalanladım. Çünkü ben Polatlı’da Pazarlar Odası Başkanıyım ve Polatlı, Ankara’ya bağlı bir ilçedir. 10-15 kişi hariç Ankara Büyükşehir Belediyesi kimsenin malını toplamadı ya da almadı. Bende bir tepki olarak bunu dile getirdim. Keşke alsalardı ancak öyle bir durum olmadı. Kamuoyuna da olmamış bir şeyi olmuş gibi göstererek, bizim üzerimizden kimsenin çıkar sağlamasına müsaade etmem."

 

Bakmadan Geçme