AK Parti'li İş Adamları, CHP Kapısında

Takvim Gazetesi  Köşe yazarı, televizyon programcısı Ergün Diler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "AK Parti'nin zengin ettiği pek çok işadamı CHP ile gizli temas kurmuş durumda ya da kurmak istemekte. Bunun da bilinmesinde fayda var!." diye uyardı. Takvim Gazetesi'nde "Sudan Sebep" başlıklı yazı Ergün Diler, "Venezuela'dan Maduro'dan başlayan basınç Sudan ve Somali üzerinden bize gelecektir" uyarısıyla devam ettiği yazısında dört temel uyarı var: 1-Türkiye'ye Somali, Katar Üzerinden baskı gelecek "Somali de Katar da ABD'nin üzerimizde baskı kuracağı yerler. Somali birkaç adım önde tabii! Sonra Türkiye'nin içi! Asıl mesele bu! Bu nedenle kaç gündür 31 MART seçimlerini kıyısından köşesinden anlatmaya çalışıyorum.

DEVLET AKLI GALİP GELMELİ. KESİNLİKLE EL ELE YÜRÜNMELİ...

Aksi ne olur? Kimse bu sorunun cevabını bilemez.

2-Ekonomik Olarak Sıkıştırıldık Kabul edelim ki ekonomik olarak sıkıştırılmış durumdayız. Venezuela'dan Maduro'dan başlayan basınç Sudan ve Somali üzerinden bize gelecektir! Geliyor da zaten!

3-Beştepe'de bir araya gelinmeli Bu nedenle parti ismi hiç ama hiç önemli değil. Hatta hep birlikte BEŞTEPE'de bir araya gelinmeli. Olası sorunlara karşı "BİR VE BÜTÜN" fotoğrafı verilmeli. Sosyolojik fay kırıkları tedavi edilmeli.

4- İstihbarat uyardı Unutmayın! Arap Baharı'nda olduğu gibi yıllardır burada görev yapıp en hassas noktalarımızı bilen ve bunu rapor edenler var!."  

Bakmadan Geçme