Bursa Esnaf Başkanları TESK'deydi

TESK Genel Başkanı Palandöken, Bursa Esnaf Başkanlarını Ağırladı. Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Fahrettin Bilgit ziyarette TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e Bursa'nın simgesi durumundaki tarihi yeşil türbenin yağlı boya tablosunun hediye etti.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Bursa esnafını temsilen Bursa Birlik Başkanı Fahrettin Bilgit ve beraberindeki heyeti TESK Genel Merkezi'nde ağırladı.

Ziyarette, esnaf ve sanatkârların yaşadığı sıkıntılar üzerine sohbet edilerek çözüm yolları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Bursa Birlik Başkanımız Fahrettin Bilgit nezdinde ziyarette bulunan başkan vekilleri, yönetim kurulu üyeleri ve tüm oda başkanlarımıza nazik ziyaretleri ve esnaf sanatkârımız adına faydalı olan bu sohbet için teşekkür ediyorum." dedi.

Zİyarete katılan heyette; Bursa Birlik Başkan Vekilleri Fahrettin Tüccaroğlu ve Bahattin Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Aydın, Mustafakemalpaşa Şoförler Odası Başkanı Vahit Girgin, Gemlik Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkan Vekili Abdullah İnce, Mudanya Şoförler Odası Başkanı Hikmet İlhan, Orhangazi Şoförler Odası Başkanı Kamil Sevinç, Orhaneli Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Rıdvan Maral, Kestel Minibüs Kamyon Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Meysun Ayva ve Gürsu Nakli Minibüsçüler Taksiciler ve Kamyoncular Odası Başkanı Recep Kaya yer aldı.

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme