CHP Liderinden Esnafa Özel İlgi

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata ve beraberindeki heyeti Ankara'da kabul etti. Başkan Yalçın Ata, ziyaret sırasında esnaf ve sanatkarların genel sorunları ile İESOB'nin çözüm önerilerini içeren bir kitabı Özgür Özel'e takdim etti. Özel, kırılan ayağına rağmen kitabı uzun süre incelemeyi tercih etti ve esnafın sorunlarına gösterdiği ilgiyle dikkat çekti.

Ziyaretin son derece olumlu ve samimi bir ortamda geçtiğini belirten Başkan Ata, esnaf ve sanatkarların yerel yönetimlerden beklentilerinin de görüşüldüğünü ifade etti. Ata, "Esnaf ve sanatkarlar faaliyetlerini sürdürürken yerel yönetimlerle iç içe çalışıyorlar. Ziyarette yerel yönetimlerden olan beklentilerimiz de konuşuldu. Hangi partiden olursa olsun, belediyelerimizin esnaf ve sanatkarlara vereceği her türlü katkıya müteşekkir oluruz" dedi.

Özgür Özel'den İzmir Ziyareti Sözü

Özgür Özel'in ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Ata, "Değerli Genel Başkanımız, İzmir'e ilk ziyaretinde Birliğimizi ziyaret edeceğini de belirtti" dedi. Ata, günün anısına Özel'e İzmir'e ait ürünlerden oluşan bir hediye de sundu. Ziyarette İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Sırtı da hazır bulundu. İESOB Başkanvekili Ali Üstün ile birlikte Özgür Özel'e İzmirli esnaf ve sanatkarların durumu hakkında bilgi verdiklerini söyleyen Ata, ziyaretin esnaf ve sanatkarlar için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme