Cümbüşe gel cümbüşe....ATO'ya Oda'ya Kapat...

Şimdi herkes şunu soruyor Ne olacak şimdi? Esnaf Odalarına bağlı kuaför ve güzellik salonları zorunlu pazar tatili yaparken Ticaret Odalarına bağlı kuaför ve güzellik salonları zorunlu pazar günü online çalışma belgesi çıkarıp dükkan açıyor. Okuyucularımız soruyor:Adalet bunun neresinde?

Aşağıdaki metni iyi okuyun. Ankara Ticaret Odası ATO üyelerine online başvuru linki açmış:

KUAFÖR, BERBER VE GÜZELLİK SALONLARI ÇALIŞMA İZİNLERİ

T.C. Ankara Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nden Odamıza iletilen 15.08.2024 tarih ve 00099859504 sayılı yazıda, kuaför, berber ve güzellik salonlarının belirlenen istisnalar kapsamında Pazar günleri çalışabilmesi için iş yeri açma izin belgesi verme yetkisinin, iş yeri sahibinin bağlı bulunduğu meslek odalarına verildiği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, "Çalışma İzin Belgesi"ni online olarak almak isteyen üyelerimizin, ATONET üzerinden giriş yaparak, "Online İşlemler" menüsü altında yer alan "Çalışma İzin Belgesi" sekmesinden "Yeni Belge Talebi" butonuna tıklayarak, gerekli alanları doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru tamamlandığında, "Çalışma İzin Belgesi"ne ücretsiz olarak ATONET'e kayıtlı e-posta adreslerinizden ulaşabilirsiniz.

Bilgi ve sorularınız için; iletisim@atonet.org.tr / 444 0 2

NE OLACAK ŞİMDİ?

Esnaf Odalarına bağlı kuaför ve güzellik salonları zorunlu pazar tatili yaparken Ticaret Odalarına bağlı kuaför ve güzellik salonları zorunlu pazar günü online çalışma belgesi çıkarıp dükkan açıyor. Okuyucularımız soruyor:Adalet bunun neresinde?

Gelin Başı ve Damat Tıraşı İçin Hafta Sonu İzni

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı yeni genelgeye göre Yeni düzenlemeye göre, düğün, nişan ve sünnet törenleri gibi özel organizasyonlar için randevusu olan meslek mensupları, müşterilerinin davetiyesini bağlı bulundukları meslek odasına ibraz etmeleri durumunda hafta sonu iş yerlerini açabilecek. Ancak Ankara'da esnafa bağlı bulunduğu Odalar daha bu konuda herhangi bir çalışma yapmadı

esnafhabertv

Bakmadan Geçme