Erman Toroğlu'dan İESOB'a Ziyaret

:Ahilik Haftası Kapsamında İzmir'de Özel Program

Türk spor dünyasının duayen isimlerinden Erman Toroğlu, Ahilik Haftası münasebetiyle İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata'yı ziyaret etti. Ahilik Haftası kapsamında Bodrum'dan İzmir'e gelen Toroğlu, hem İzmir'deki esnaf camiasına desteğini gösterdi hem de çeşitli programlara katıldı.

ESPARK OTEL'e Övgü

Ziyareti sırasında, konakladığı ESPARK OTEL'e de övgüler yağdıran Toroğlu, otelin çevre yolu bağlantısı ile havalimanına ve kent merkezine kolay ulaşım imkânının bulunmasının iş dünyası için cazip olduğunu belirtti. Özellikle yenilenen düğün salonlarına hayran kaldığını dile getiren Toroğlu, bu tarz tesislerin organizasyonlar ve iş toplantıları için ideal olduğunu vurguladı. Yenileme çalışmalarından dolayı İESOB Başkanı Yalçın Ata ve yönetim ekibini tebrik etti.

İESOB TV'de Özel Program

Ziyaret esnasında Toroğlu, İESOB TV'de yayınlanan “Başkanlar Konuşuyor” özel programına katılarak düşüncelerini paylaştı. Programda, Ahilik kültürünün önemine değinen Toroğlu, İESOB'un çalışmalarını yakından takip ettiğini ve esnaf camiasının daha da güçlenmesi gerektiğini ifade etti.

Toroğlu, İESOB departmanlarını da gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve İzmir esnafına olan desteklerini yineledi.

esnafhabertv

Bakmadan Geçme