Esnafın büyük başkanı Orhan Demirtürkoğlu vefat etti

Muş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Demirtürkoğlu hayatını kaybetti.

Muş'tan gelen acı haber esnaf camiasını yasa boğdu. 35 yıldır Muş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Demirtürkoğlu hayatını kaybetti.

Cuma günü sabah saatlerinde iş yerinde kalp krizi geçiren ve daha sonra olay yerine gelen 112 acil ambulansı ekiplerinin kalp masajına cevap vermeyen Demirtürkoğlu, hemen Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen Demirtürkoğlu hastanede hayatını kaybetti.

Muş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yanında Muş Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı da yapan Orhan Demirtükoğlu, cenazesi Cuma namazından sonrası Tuba Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Taşo mezarlığında defnedildi.

Genel Yayın yönetmenimiz ve dünya Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı gazeteci yazar Fehmi Çalmuk Orhan Demirtürkoğlu'nun vefatıyla ilgili " esnaf camiası bir liderini kaybetti boşluğu kolay kolay dolduramayacak olan Orhan Demirtürkoğlu abimiz yalnızca Muş için Doğu Anadolu için değil bütün Esnaf ve Sanatkarlar teşkilatı için açıklamalarıyla duruşuyla önerileri ile liderliğini göstermiş bir isimdir. Ahi enstitüsünün çevrimiçi toplantılarına katılarak önerileri ile açıklamalarıyla toplumsal bir görev ifa etmiştir.Haziran ayı başında Muş'a yaptığım ziyarette Orhan Demirtürk abimi ziyaret etmiş kahvesini içmiş uzun uzağına sohbet etmiştim Rabbim rahmet eylesin Ailesi başta olmak üzere TESKOMB camiasına ve esnaflarımıza başsağlığı dilerim"

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme