KESOB'un Yeni Web Sitesi'hde 1 Yılda 6,5 Milyon Görüntülenme

Yenilenen kesob.com, vatandaşlara ve esnafa birçok hizmet sunuyor. Web sitesinde, KESOB ve bağlı odalar hakkında bilgi edinilebilirken, esnaf ve sanatkarların soruları yanıtlanabiliyor, genelgelere ulaşılabiliyor ve çeşitli hizmetler hakkında bilgi alınabiliyor.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KESOB) Resmi Web Sitesi Yenilendi

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KESOB) resmi web sitesi kesob.com, geçtiğimiz bir yıl içinde dikkat çekici bir başarıya imza attı. Web sitesinin yenilenen yüzü, 116 bin 330 tekil görüntülenme ve toplam 6 milyon 439 bin 816 gösterim sayısına ulaştı. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, “Yenilikçi anlayışımızla dijital çağa ayak uyduruyoruz, uydurmaya da devam edeceğiz” dedi.

Dijital Çağda Güçlü Adımlar

Yenilenen kesob.com, vatandaşlara ve esnafa birçok hizmet sunuyor. Web sitesinde, KESOB ve bağlı odalar hakkında bilgi edinilebilirken, esnaf ve sanatkarların soruları yanıtlanabiliyor, genelgelere ulaşılabiliyor ve çeşitli hizmetler hakkında bilgi alınabiliyor. Ayrıca, site üzerinden WhatsApp, e-posta veya iletişim formu aracılığıyla istek, talep ve şikayetler anında iletilebiliyor. Güncel gelişmeler, sosyal medya hesapları aracılığıyla da takip edilebiliyor.

Başarıyla Devam Ediyor

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, web sitesinin yenilendiği bir yıl içinde elde edilen verileri değerlendirdi. “Web sitemizi yenileyeli yaklaşık 1 yıl oldu. Günün şartlarını değerlendirerek yenileme gereği duyduk. Alt yapısı değişti ve güncellendi, içerikler ve görünümü önceki görünüme göre daha iyi oldu. Bu değişim vatandaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın dikkatini çekti. 116 binden fazla tekil görüntülenme ve 6 buçuk milyondan fazla toplam görüntülenme elde ettik. Bu rakamlar gün be gün artarak devam ediyor,” dedi.

Odakır, web sitesinin yanı sıra sosyal medya hesaplarının da aktif şekilde güncellenmeye devam ettiğini belirterek, bu başarıyı yeterli görmediklerini ve çalışmalarla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. “Birliğimizi, çalışmalarımızı, projelerimizi daha çok kişiye duyurmaya, şehrin en büyük sivil toplum kuruluşunu daha geniş kesimlere tanıtmaya devam edeceğiz,” dedi.

Vatandaşlara ve esnaf sanatkarlara teşekkür eden Odakır, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve takipçilerini web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeye devam etmeleri için davet etti.

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme