Taksi Esnafı TAG Kavgasında 2'inci Raund

Oğuz Alper Öktem, şahıs şirketi kurup vergi levhasını kaydettirenlere yönelik bir teşvik de açıkladı. Öktem, 'Şirketini kurup vergi levhasını bize kaydettiren arkadaşlarımıza şehrin kahramanları olarak 3000 lira benzin kuponu desteği yapacağız. Bu yüzden lütfen belirtilen numarayı arayın ve şirketlerinizi kurmaya başlayın,' ifadelerini kullandı.

Tag Şirketi CEO'su Oğuz Alper Öktem, yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu. Öktem, basit usulde şahıs şirketleri kurarak, bu süreçte destek sağlamak için harekete geçtiklerini açıkladı. Şirket kurulumuna yönelik tüm süreçlerde, ekibin yardımcı olacağını belirten Öktem, şirket kurulumunun önemine dikkat çekti.

Öktem, "Şirketlerimizi kurmaya başlıyoruz. Basit usulde şahıs şirketleri kuracağız. Bunun için sizlere yardımcı olacağız. Aşağıdaki numarayı aradığınızda arkadaşlarım size geri dönüş sağlayacak ve internet vergi dairesinden vergi numarası almanıza yardımcı olacaklar. Bu bizim için çok önemli, çünkü yönetmelik çıkınca ev fotoğrafı hazırlamamız gerekiyor. Yönetmelik çıkmadan önce tüm şirketlerimizi kurup sistemimizi hazırlamamız gerekiyor," dedi.

Şirketini Kurana 3000 Lira Benzin Kuponu

Oğuz Alper Öktem, şahıs şirketi kurup vergi levhasını kaydettirenlere yönelik bir teşvik de açıkladı. Öktem, "Şirketini kurup vergi levhasını bize kaydettiren arkadaşlarımıza şehrin kahramanları olarak 3000 lira benzin kuponu desteği yapacağız. Bu yüzden lütfen belirtilen numarayı arayın ve şirketlerinizi kurmaya başlayın," ifadelerini kullandı.

Tag ile Taksi Esnafı Arasındaki Tartışma Büyüyor

Öte yandan, Tag Şirketi ile taksi esnafı arasında süregelen gerginlik de gündemdeki yerini koruyor. Özellikle büyükşehirlerdeki taksi esnafı, Tag'ın faaliyetlerinin kendi işlerini olumsuz etkilediğini savunuyordu. Bu tartışma yargıya taşınmış tag'a ereşim kapatma cezası verilmişti.

Taksi esnafı, Tag'ın sunduğu hizmetlerin haksız rekabet oluşturduğunu iddiasına karşı Tag Şirketi ise yasal çerçevede faaliyet gösterdiklerini ve şehir içi ulaşımda alternatif bir çözüm sunduklarını belirtiyor ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın son kararıyla şirket kuran vergi mükellifi olanların şehir içi ulaşım sistemine dahil olacabileceğini savunuyordu..

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme