Tokat Esnaflarına Yüzde4 Akaryakıt indirimi

Tokat ESOB ile Total Energies arasında indirim protokolü imzalandı. Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ile akaryakıt firması Total Energies, esnafın artan yakıt maliyetlerini hafifletmek amacıyla bir indirim anlaşmasına imza attı. Çankaya, 'Nakliye işi yapan ya da araçlarını aktif olarak kullanan esnaflarımız için bu yüzde 4'lük indirim önemli bir avantaj olacaktır. Amacımız, zor şartlar altında çalışan esnafımıza bir nebze olsun nefes aldırmak. Esnafımızın yükünü hafifletmek için çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.

Törene Kimler Katıldı?

ESOB binasında gerçekleştirilen imza töreninde, ESOB Başkanı Fehmi Çankaya ve A Point Veri Yönetim ve Sistem Danışmanlık A.Ş. sorumlusu Altan Arslan yer aldı. İmzalanan protokol sayesinde esnaflar, Türkiye genelindeki tüm Total Energies istasyonlarında geçerli yüzde 4 indirimli yakıt alabilecek.

İndirim Sistemi Nasıl İşleyecek?

A Point Bölge Sorumlusu Altan Arslan, indirim sisteminin "filo indirim kart" ve "yakıtmatik" ile uygulanacağını belirterek, Tokat ESOB'a kayıtlı tüm üyelerin bu avantajdan yararlanabileceğini duyurdu. Arslan, indirimin LPG'yi kapsamadığını ve akaryakıt alışverişlerinde geçerli olduğunu vurguladı.

Başkan Çankaya'dan Esnafa Destek

ESOB Başkanı Fehmi Çankaya, esnafın artan yakıt giderlerine dikkat çekerek, bu protokolün özellikle nakliye işi yapan esnafa katkı sağlayacağını ifade etti. Çankaya, “Esnafımız için yakıt önemli bir gider kalemi. Bu yüzde 4'lük indirim esnafımızın yükünü hafifletecektir,” dedi.

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Çankaya, imzalanan protokolün esnaf açısından büyük bir önem taşıdığını belirtti. Çankaya, “Esnaflarımızın yakıt giderleri son dönemde ciddi şekilde arttı. Bu yüzden, onları desteklemek amacıyla Total Energies ile iş birliği yaparak indirimli akaryakıt sağlayabilmek için bu adımı attık,” dedi.

Protokolün tüm Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerine fayda sağlayacağını dile getiren Çankaya, “İndirim protokolü yalnızca şehir merkezindeki değil, Türkiye'nin her yerindeki Total Energies istasyonlarında geçerli olacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyen esnafımızı, odamıza başvurmaya davet ediyorum,” diye ekledi.

İndirimden Nasıl Yararlanılır?

Esnaf ve sanatkarların indirimden faydalanabilmesi için bağlı oldukları oda veya ESOB'a başvurarak kart talebinde bulunmaları gerektiği belirtildi.

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme