Bu Ne Yaman Çelişki Özlem Hanım?

Askıda su faturası kampanyası düzenleyen CHP'li  Aydın Büyükşehir Belediyesi pandemi döneminde kapalı olan bir lokantaya su parasına ödemediği icra gönderdi.

CHP’li  Aydın Büyükşehir Belediyesi , Söke ilçesinde kapalı olan bir lokantaya su borcunu ödemediği için tebligat gönderdi. Tebligatta 7 iş günü içerisinde su borcunun ödenmemesi durumunda ücretin icra yoluyla tahsil edeceği belirtildi.

KAMPANYAYA NE OLDU?
“Askıda Su Faturası” kampanyasından lokantanın faydalanamaması Büyükşehir’in tutarsızlığı olarak yorumlanırken, konuya ilişkin açıklama yapan MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, “Pandemi sürecinde esnaf zor durumda, esnafımız battı bitti yaygarası koparan CHP’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi esnafın su borçlarını ertelemek yerine tebligat göndererek icra ile tahsil yoluna gitmektedir. Siz kim esnafı anlamak, esnafın yanında olmak kim” dedi.
mansetaydın.com'dan Ali Bulur'un haberine göre hükümetin ekonomik zorluk çeken esnafın ödemelerinde yaptığı kolaylık ve ertelemeleri hatırlatan Akalın, ““Devlet alacaklarını taksit ödenmediğinde otomatik ertelerken, bu zorlu süreçte büyük yaygaralar koparan siz tahsil yoluna gidiyorsunuz. Esnafımızın yarasına merhem olunacak dönemde tuz olmak sizin yaptığını algı oyunlarını ortaya çıkarıyor” şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme