CarrefourSA'dan Esnaf Projesi

Büyük marketlere yönelik Ticaret Bakanlığı'nın yeni yapılandırması üzerine yeni yol arayışları başladı. CarrefourSA'nın getirdiği sistem 'mağdur olma bayıim ol' kabilinde. Şimdiye kadar 25 esnaf CarrefourSA'nın bayi olarak mahalle esnafı gibi dükkan açtı.

CarrefourSA, geçen sene duyurduğu küçük esnafa destek veren “Bayilik” sistemine 25 bayi  başvuarak kapılarını  müşterilerine açtı. 

 CarrefourSA Genel Müdür Kutay Kartallıoğlu " Bayilik sisteminde 25 bayiye ulaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz kısa bir süre içerisinde 100 bayiye ulaşabilmek, ancak sayılardan daha önemlisi bayilerimizin kârlı bir şekilde işlerini modern ticaretin esaslarına göre yürütebildiklerini sağlamak” diye konuştu.

Kutay Kartallıoğlu konuşmasına şöyledevam etti:

“Sahip olduğumuz güçlü marka imajını, modern ve doğru ticaretin nasıl yapılması gerektiğine dair bilgi birikimimizi, çalıştığımız binlerce tedarikçimizden kaynaklanan gücümüzü, yıllardır yatırım yaptığımız tedarik zinciri ve dijital bilgi işlem avantajlarımızı esnafımızın hizmetine sunuyoruz. Bayilik sistemi Avrupa’da son derece yaygın bir sistem ve bireysel girişimcilere, esnafa rekabet edebilme gücü sağlıyor. Sabancı’nın yıllardır farklı endüstrilerde başarıyla yürütmüş olduğu bayilik modellerine dair bilgi birikimiyle zenginleştirdiğimiz bu sistemle esnafımızla birlikte büyümenin kapısını açıyoruz. Henüz yeni olmasına rağmen büyük bir ilgiyle karşılaştığımız

Bakmadan Geçme