Esnaf entübe, millet lebalep geçip sıkıntısında

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Millet lebalep geçim sıkıntısı ile boğuşmakta' derken esnafın hala 'entübe durumda oldugunu' savundu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; haftalık basın toplantısında 28 Şubat mağdurlarına, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni normalleşme kararlarına, ekonomik sorunlara ve eğitimde yaşadığımız kayıplara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu basın toplantısında esnafın meselelerini de ele aldı.

Millet lebalep geçim sıkıntısı ile boğuşmakta

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni normalleşme kararlarını da gündemine alan Karamollaoğlu; entübe olan esnafın bu kararlarla bir nebze nefes almasını umuyorum dedikten sonra iktidara okulların açılması çağrısında bulundu. 4 madde halinde okullarla alakalı yol haritası çizen Karamollaoğlu, eğitimde yaşanan kaybın telafisinin bir an önce yapılması gerektiğini vurguladı.

Karamollağoğlu, milletin “lebalep geçim sıkıntısı ile boğuşmakta” olduğunu savundu.

Esnaf entübe durumda

Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

“Yaklaşık bir yılı aşkın bir süredir tüm insanlık olarak karşı karşıya kaldığımız koronavirüs salgını süreci ile ilgili bu hafta başında alınan normalleşme kararlarına temas etmekte fayda görüyorum.

Temennimiz; süreç içerisinde desteksiz kalan ve ne yapacağını bilemez durumda adeta entübe olan esnafımızın kendini toparlayabilmesidir.”

Bakmadan Geçme