#Esnaf1MarttaAçıyor Salgını

TSE, pandemi öncesi kazanımlarına dönüşünü hızlandırmak üzere 'Güvenli Üretim', 'Güvenli Hizmet', 'Okulum Temiz' belgelendirmesini başlattı.

İş yerleri uzun süre kapalı olan esnaflar sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken #Esnaf1MarttaAçıyor etiketi ile Twitter'da adete salgın başlattı. gündemine girdi.

 Esnaf ve sanatkarlar gönderimlerinde AVM’lerin açık olmasına,   Fenerbahçe-Galatasaray maçında localarda çok sayıda seyircinin olmasına tepki gösterdi. 

Bu arada Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ile Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES), Covid-19 salgını ve bulaşıcı hastalıklarla mücadele kapsamında restoranlarda sağlıklı ortamların geliştirilmesi, hijyen koşullarının sağlanması, enfeksiyon kontrol önlemlerinin uygulanması için iş birliği başlatması heyecan oluşturdu. 
Salgının üretime, hizmete ve eğitime etkisini azaltmak, pandemi öncesi kazanımlarına dönüşünü hızlandırmak üzere “Güvenli Üretim”, “Güvenli Hizmet”, “Okulum Temiz” belgelendirmesini başlatan TSE, yeni bir belgelendirme modelini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bakmadan Geçme