Hatay Çilelin Kenti

Fehmi Çalmuk'un aynı başlığı taşıyan yazı dizisi devam ederken Adıyaman Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa illerinde yapılan röportajları haber olarak okuyacak, videolarını youtube kanalından izleyebileceksiniz. Web sitemizde Afetin Esnafları başlığıyla yeni bir kategori açtık. Video bölümünde röportajları takip edebilirsiniz. İkinci hafta Hatay ile devam edeceğiz.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hatay Çilelin Kenti

Genel Yayın yönetemniz usta gazeteci yazar Fehmi Çalmuk  Afetin Esnafları yazı dizisi için   6 Şubat’ta asrın felaketiyle karşı karşıya kalan Adıyaman Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa illerinde esnaf odaları başkanları esnaf ve sanatkarlar ile görüştü.

Neler yaşadılar, neler yaşıyorlar?  Esnaf kredileri, devlet yardımları ne durumda ?                                                                                            www.esnafhabertv.com'da ağlayarak okuyacak sosyal medya platformlarında youtube kanalında ağlayarak izleyeceksiniz.

Fehmi Çalmuk'un aynı başlığı taşıyan yazı dizisi devam ederken Adıyaman Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa illerinde yapılan röportajları haber olarak okiyacak, videolarını youtube kanalından izleyebileceksiniz. Web sitemizde Afetin Esnafları başlığıyla yeni bir kategori açtık. Video bölümünde röportajları takip edebilirsiniz. İlkinci hafta Hatay ile devam edeceğiz.

HATAY'da şu isimlerin röportajları yayıyınlanacak.

Yılmaz Değirmen Hatay/İskenderun Hızarcılar Ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı

Uğur Fırat Hatay/İskenderun Kuyumcular Saatçiler Fotoğrafçılar Ve Çiçekçiler Odası Başkanı

Mustafa Çöloğlu Hatay/ İskenderun Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı

Kasım Eren Hatay//İskenderun Otogarı/ Taksici

Doğan Kasal/ Hatay/İskenderun/Lostracı

Musa Gündoğdu/ Hatay/İskenderun/ Çiçekçi

Serkan Akdağ/Hatay/İskenderun/ Kadın- Erkek Kuaförü

 

Bakmadan Geçme