İSTKA'dan 6 program için 658 milyon

 İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2021 yılında 6 program için 258 milyon lira bütçe tahsis tahsis etti. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) konuyu ilgili odalara duyurdu.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2021 yılında 6 program için 258 milyon lira bütçe tahsis tahsis etti. 

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), bağlı oda başkanlıklarına “İSTKA 2021 Yılı Mali Destek Programı” konulu genelge gönderdi.

Genelgede İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2021 yılında 6 program için 258 milyon lira bütçe tahsis ettiği bildirildi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve Genel Sekreter Ömer Demir’in imzasını taşıyan genelge şöyle:

"İstanbul Kalkınma Ajansı, 2021 yılı Mali Destek Programları kapsamında 4 Mali Destek Programı, 1 Fizibilite Desteği ve 1 Bölgesel Girişim Fonu çağrısı olmak üzere toplam 6 program için ilana çıkmıştır. Bu Programlar kapsamında toplam 458 milyon TL bütçe tahsis edilmekte olup, yazıları ilişiktir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından yayınlanan bu programlar hakkında detaylı bilgiye ve başvuru rehberine https://www.istka.org.tr/destekler/acik-destek-programlari/ adresinden erişilebilmektedir.”

İSTKA’nın genelgesi

Genelgenin ekinde İSTKA Genel Sekreteri İsmail Türkam Tüzgen’in konuya ilişkin genelgesine de yer verildi.

Tüzgen imzalı genelgede şunlar kaydedildi:

“İstanbul Kalkınma Ajansı, 2021 yılı Mali Destek Programları kapsamında 4 Mali Destek Programı, 1 Fizibilite Desteği ve 1 Bölgesel Girişim Fonu çağrısı olmak üzere toplam 6 program için ilana çıkmıştır. Bu programlar kapsamında toplam 458 milyon TL bütçe tahsis edilmektedir.

2021 Yılı Çağrıları için tahsis edilen kaynaklar, azami destek oranları, proje başına asgari-azami destek tutarları ile son başvuru tarihleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.”

İSTKA'dan 6 program için 658 milyon
İSTKA'dan 6 program için 658 milyon

Bakmadan Geçme