MHP'den Özel Halk Otobüscülerine Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, 'Başkentimizin ulaşımı ve ekonomisi için kritik önem taşıyan ulaşım sektörü esnafımızın ayakta kalmasını sağlayacak düzenlemelere Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grubu olarak her zaman destek olduk' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Meclis Üyeleri Mehmet Üçöz ve Mevlüt Şahin ile birlikte, Ankara Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odası (ÖHO) Başkanı Ercan Soydaş ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri (AHOK) Başkanı Kurtuluş Kara’yı ayrı ayrı ziyaret etti.

Salgın nedeniyle zor bir süreç yaşandığını bu sürecin dayanışma içerisinde atlatılacağına dikkat çeken Ilıkan, “COVID-19 sürecinden en çok etkilenen sektörlerden birisi de ulaşım sektörü oldu. Şehir içi ulaşımda büyük öneme sahip olan Ankara ÖHO esnafımız ve AHOK esnafımız, bu dönemde kurallara uyarak yasaların öngördüğü şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Başkentimizin ulaşımı ve ekonomisi için kritik önem taşıyan ulaşım sektörü esnafımızın ayakta kalmasını sağlayacak düzenlemelere Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grubu olarak her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Salgınla mücadelede mutlak başarının dayanışma ve iş birliğinden geçtiğine inanmaktayız. Bu zor salgın günlerini de dayanışma içinde atlatacağız” dedi.

Soydaş ve Kara da ziyaret ve destekleri nedeniyle Ilıkan’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme