Prim Borcu Olan 2021 Yılı Sonuna Muayene Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onayladı.Prim borcu olan esnaf ve sanatkarlar 2021yılı sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.

Prim borcu olan esnaf ve sanatkarlar 2021yılı sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.

Açıklama  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukan geldi. Bakan Selçuk genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini  açıkladı.

Selçuk, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararı Twitter hesabından yaptığı açıklalada ""Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile GSS ve Bağ-Kur prim borcu olan vatandaşlarımız 31 Aralık 2021'e kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecektir." dedi.

Bakmadan Geçme