Sanayi Üretimi Verileri Açıklandı

Sanayinin alt sektörleri (2015=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2019 yılı Aralık ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre %9,8, imalat sanayi sektörü endeksi %9,1 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %0,3 arttı.

Son dakika... Sanayi üretimi verisi açıklandı
SANAYİ ÜRETİMİ AYLIK %1,9 ARTTI Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2019 yılı Aralık ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki aya göre %4,1, imalat sanayi sektörü endeksi %1,9 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %0,8 arttı.
Son dakika... Sanayi üretimi verisi açıklandı
SANAYİ ÜRETİMİ BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI ÇEYREĞİNE GÖRE %5,8 ARTTI Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi 2019 yılı dördüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %5,8 arttı. Bir önceki çeyreğe göre mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayi üretimi ise %1,5 arttı. BAKAN VARANK: 21 AYIN REKORU Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayi üretiminin 21 ayın zirvesine ulaştığını tweetle açıkladı. Bakan Varank'ın tweeti şöyle:
Son dakika... Sanayi üretimi verisi açıklandı

Bakmadan Geçme