Şekerbank Kredisine İlgi Büyük

İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Büyük, pandemi nedeniyle dükkanları kapalı olan internet kafeci esnafına Şekerbank kredisi ile ilgili bilgi verdi. 

İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Büyük, pandemi nedeniyle dükkanları kapalı olan internet kafecileri esnafına Şekerbank kredisiile ilgili bilgi verdi. 

Büyük şunları söyledi:

" Şekerbank ile Tesk arasında yapılan protokol ile esnaf ve Sanatkarlarımıza 6 ay ödemesiz 36 aya varan kredi imkanı sağlanmıştır.Esnaf sicil kaydı olan tüm esnaflar mobil şube üzerinden kolayca başvuru yapabilecek. Esnafların 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ihtiyacı, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile karşılanacak.6 aya kadar ödemesiz taksitlendirme talep edilebilecek ve 12.taksite kadar düşük tutarlardan ödeme seçeneğinden faydalanabilecek.aynı paket kapsamında İnternet şube veya mobil şube üzerinden yapılacak havale ve eft işlemleri ücretsiz yapılabilecek. 1 yıl boyunca Pos inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücreti alınmayacak. Nakit desteğinden yararlanacak Esnaf ve Sanatkarlar dilerlerse Şekerbank üreten kart yada Bonus Business Kart sahibi olabilecek".

Bakmadan Geçme