TESKOMB Kademeli Normalleşmeye Hazır

TESKOMB , yönetim ve denetim kurulu toplantısında kooperatiflerin plasman durumları, kredilerde yaşanan sıkıntılar, kredilerin 6 ay ertelenmesi ve depremde işyeri zarar görenlerin esnaflarımızın kredi taksitlerinin ödenmesi için genel başkana sunum gerçekleştirdi.

Abdülkadir Akgül başkanlığında TESKOMB yönetim ve denetim kurulu toplantı yaptı. 

Pandemi terbirlerinin etkin kullanıldığı süreçte kooperatiflerimiz çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Bölge Birlik Başkanları hazır bulundu.

Toplantıya T. Halk Bankası Esnaf Bankacılığı Daire Başkanı Ahmet Erdoğan’da katıldı.  

Toplantıya katılan Malatya Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve TESKOMB Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, toplantıyı yaptığı açıklamada değerlendirip, pandemiden etkilenen esnafların sorunlarının çözülmesi için yapılması gerekenler konusunda istişarede bulunduklarını kaydetti.

Evren, “Üç saate yakın süren toplantıda Genel Başkanımız Sayın A.Kadir Akgül tüm başkanlar ile tek tek yapmış olduğu görüşmede, yaşanan sorunları dinledi. Esnaf ve sanatkarlarımızın salgından dolayı yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar, kooperatiflerin plasman durumları, kredilerde yaşanan sıkıntılar, kredilerin 6 ay ertelenmesi ve depremde işyeri zarar görenlerin esnaflarımızın kredi taksitlerinin ödenmesi için genel başkana sunum gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme