'CHP'li 4 belediye 15 bin kişiyi işten attı'

AK Parti'li Özhaseki: 'Hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynamayacağız. Fakir fukarayı işinden etmeyeceğiz. Bir emekçiyi, çalışanı işinden edersek namussuzuz, şerefsiziz.' dediler. Ama sadece Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin'de 15 bin kişiyi işinden ettiler.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ÖzhasekiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'ye ve bu partinin kazandığı 4 büyük şehrin belediye başkanlarına yüklendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katıldığı, 5 Şubat Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Niğde 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Özhaseki, Niğde ve Nevşehir’de patates üreticilerine müjde verdi. AK Partili Belediyelerin çiftçilerden patates alıp vatandaşlara ücretsiz dağıtacağını söyledi. Ayrıca Özhaseki, CHP’li Belediyelerin Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin’de 15 bin kişiyi işten attığını belirtti.

Özhaseki şunları kaydetti:

‘Hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynamayacağız. Fakir fukarayı işinden etmeyeceğiz. Bir emekçiyi, çalışanı işinden edersek namussuzuz, şerefsiziz.’ dediler. Ama sadece Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin’de 15 bin kişiyi işinden ettiler. Ne diyelim şimdi biz? Utanırız söylemeye. Biraz önceki sözü hatırlatalım mı? Hani fakir fukaranın ekmeğiyle oynayan namussuzdu. Ne yapacak şimdi 15 bin kişiyi işten attılar. Her tarafları yalan çünkü normalleri yok ki.” 

Bakmadan Geçme