Güzellik Uzmanları Örgütleniyor

Antalya'da bir araya gelen Türkiye'nin güzellik salonları işletmecilerine oda başkanlarına kendinizi hissettirin. Hissettirmiyorlarsa derneklerinizi kurun' şeklinde yurt çapında örgütlenme çağrısında bulunuldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Güzellik Uzmanları Örgütleniyor

İstanbul Güzellik Uzmanları ve Dövmeciler Esnaf Odası Başkanı Ayşe Aydın'ın  öncülüğünde yapılan "Güzelliğin mimarları Antalya'da Buluşuyor Güzellik Fest 4" organizasyonunda ilginç bir eylem kararı çağrısı yapıldı.

Türkiye Berberler kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu'na bağlı illerdeki oda başkanlarının güzellik salonlarına sahip çıkmadığına ilişkin açıklama yapan Uluslararası Güzellik Federasyonu Başkanı Nuran Şahin yeni bir yol haritası önerdi. Şahin, "Haklarımızı sonuna kadar arayabilecekleri  bir yapılanma arayışındayız. Esnaf odası başkanlarına varlığınızı hissettirin eğer hissettiremiyorsanız kendi güzellik uzmanlığınızı ön plana çıkartacak dernekler kurun" çağrısında bulundu.

Şahin'in "Sadece Türkiye'de güzellik uzmanları sahip çıkan tek bir oda var. O da İstanbul Oda Başkanımız Ayşe Aydın..." sözleri salondan büyük alkış aldı. 

 

Bakmadan Geçme